29/10-11 Lars Wallin & The TribeLars elektriskt på Köket


29/10-11 Lars Wallin & The TribeLars elektriskt på Köket
Ovanstående rubrik kanske kräver sin förklaring, elektriskt? Det ligger en hel del nya låtar och puttrar, snart redo för publiken. Nyheten för publiken denna kväll var ett nytt sound. Lyssna själva på videoklippet och den gamla klassiker Peter Norman som vi gjort om lite, får kanske kalla den Peter Norman.2 nu? Kvällen inleddes med Hanssons nya sidoprojekt, det alldeles färska bandet med det geniala namnet Förr. Malin på sång, Peter gitarr, Katja trummor och Kent på bas, svensk stoner rock, riktigt bra. Det var en kul kväll på Köket och hyfsat med folk, fullt till och från. Köket har ibland en publik som säger ifrån, har själv sett artister få skäll, sett gäster som försöker dra ur gitarrsladdar osv ha ha. Den här kvällen gick artisterna fria, istället var det kvällens DJ som fick sina fiskar varma, kanske befogat efter att ha spelat samma låt (Joe Cocker) 4 eller var det 5 gånger på tämligen hör volym :)? En kul kväll i vilket fall och vår spelning gick nog hyfsat för på det lilla dansgolvet dansades det till låtar som Victoria och Silent Sea.Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: