Didjeridu kurs / workshop med Lars Wallin

Lär dig spela didjeridu / didgeridoo.
Samla ihop några vänner och anlita Lars Wallin, en av Sveriges mest erfarna didjeridulärare. Kursen är anpassad både för nybörjare samt för dig som redan kan spela men vill lära dig mer om rytmer och spelteknik. Fungerar även för skolor i alla åldersgrupper, företag, föreningar, svensexa eller möhippa, ett udda men kul och intressant inslag.

För nybörjare gäller det att först få ljud, läten och cirkulationsandning. Därefter väntar rytmer, både traditionella från västra och östra Arnhem Land samt moderna rytmer.
Instrument finns att låna under kursen. Kursen pågår ca 3 timmar. I kursen ingår information och historik om instrumentet, du får lära dig skillnaden mellan ett Yidaki och ett Mago instrument. Du får även lära dig om instrumentets olika användningsområden.Jag började spela didjeridu 1989 och har därefter rest runt i Australien och besökt Aboriginer i deras hembyar.

Jag har haft flera Aboriginska didjeridulärare, ex David Blanasi, Djalu Gurruwiwi, Tom Kelly, Darryl Dikarrna, Alan Dargin, Jack Nawalill, Milikay Mununggurr, samt andra kända didjeridumusiker såsom Charlie McMahon, Mark Hoffman, Gary Thomas, mfl.

Pris: 500:- per person, eller miniavgift för hel grupp totalt3000:- SEK exl sociala avgifter + resersättning.

Info: Tel 0737544020, lars@larswallin.nu

Bilder från några av mina kurser.


Didgeridoo kurs i Stockholm 18 feb 2006
Mikael Johansson, Anna Fäldt, Mats Ohlson, Håkan Lundgren, Susanne Elfgren, Päivi Kylmänen, Piotr, Niklas Amneryd, Jimmy Johansson, Scott Finsthwait, Johan Liljendahl, Mikael Liljendahl, Fransisco Sojo, Joakim Eliasson, Jonathan Eshed, Agge Hellström.


Didgeridookurs i Nyköping 30 april 2006


Didgeridoo kurs i Sävsjön/Grums 29 juli 2006


Didgeridoo kurs i Vinningaskolan


Didgeridoo kurs på Tellus i Stockholm


Didgeridoo kurs i Luleå


Didgeridoo kurs med Björn, Gerd, Piotr, Lotta, Anki, Östen, Päivi
Workshop 5 feb -05 i Stockholm.


Kurs i Kristinehamn Maj-05


Malmö 11 feb -06
Jacob, Thorolf, Daniel, Dan, André, Lennart


Ödsmåls bygdegård 2000Kategorier:DIDJERIDU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: