21-28/9 – 10 Marseille, Montpellier, Sete – France Tour


21-28/9 – 10 Marseille, Montpellier, Sete – France Tour
Turné på franska rivieran, addera till det i en cab, under blå himmel! Livet när det är som bäst. Musik, vänner, god mat och dryck. Vi flög till det mytomspunna Marseille via Säve i Göteborg. Här hämtade vi vår hyrbil och styrde västerut mot kuststaden Seté. En väldigt vacker stad där vi utanför stadshotellet mötte vår australiske vän Mike som sedan flera år bor i Seté. Han hade fixat två spelningar, en på Zanzi Bar och en på den klassiska rockklubbe Mojomatic i Montpellier. Vi installerade oss i hans lilla men mysiga lägenhet belägen på den fantasiska adressen hörnet av Liberty Street, Revoultion Street (Med fransk stavnign förstås). Kvartersbutiken där vi köpte vin och öl drevs visade det sig av en snubbe som spelat gitarr med The Boys medlemmar i England. Mike visade oss staden och vi njöt för fullt. Spelningen gick bra och vi fick träffa de lokala garagekungarna Little Green Fairy, grymt band! Därefter reste vi Montpellier, oj vilken vacker stad, vilka gränder, fantastiskt! Mojomatic var ett coolt ställe, men då det var söndagskväll var det inte speciellt mycket folk. Förbaskat kul i vilket fall. Mikes band spelade också, en duo The Untidy som han har tillsammans med sitt ex Pascale. Vi besökte Secret Place som låg långt ute på landsbygden där inga mindre än Hoodoo Gurus spelade, jävlar var bra! I Marseille bodde vi hos Annie som driver radiokanalen Meltingpod, hon hade fixat en spelning på Le Entrophy, liten cool rockklubb. Annie visade oss runt i Marseille, en fantastisk stad med en ruffig historia.
Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, RESOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: