9-12 dec -11 Czech Republic Tour


9-12 dec -11 Czech Republic Tour
Hvězda, Teplice 9.12.2011 Petr ANK Birthday Party. Tillbaks i Tjeckien igen, känns nästan som vårt andra hemland. Vi flög tidig fredagsmorgon från landvetter till Prag där vi hämtades upp av vår promotor Petr. Första spelningen skulle ske i Teplice samma kväll. Efter att ha lämnat väskor och instrument hemma hos honom i Dubi besökte ett av de lokala haken för lite friterad ost med pommesfrites och öl! Det är alltid lika trevligt när notan kommer in, ölen kostar ca 6 kr! På kvällen bar det så av till Teplice ca 1 mil från Dubi. Vi lirade på ett stort hak tillsammans med punkbanden Spinaci Spendlik och Vison Days, jäkla röj! Kommande dag körde vi ca 45 mil söderut till staden Znojmo, samma line up. Vi inledde med ett besök i en vinkällare, fantastiskt goda viner faktiskt. Förbaskat kul kväll! Heja Tjeckien! Efter övernattning på hotell väntade hemresan till Dubi där vi avslutade kvällen på vårt stamhak. Sista dagen spenderade vi i Prag, promenerade på Karlsbron mm.Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, RESOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: