5-8/4 -12 Påsksturné med Lars Wallin & The TribeLars


5-8/4 -12 Påskturné med Lars Wallin & The TribeLars
Fyra dagars påskturné med Little Green Fairy (FR), Elinor, Mathematic Violence och Lars Wallin & The TribeLars. Äggens högtid inleddes med spelning på Ungdomens Hus i Tanum. Var dock först på Säve flygplats för att hämta upp våra franska vänner Little Green Fairy från Sete. Ankomst ca 19.45, på scenen 20.00 🙂 Då TribeLars håller på att skola/spela in vår nya basist Nanna så körde vi endast 5 låtar. Victoria, DIY, Silent Sea, Beautiful People samt I Remember. Underbart att vara igång! Andra bandet för kvällen var Elinor från Skälebacken som bjöd på vacker vispop. Lokala Mathematic Violence röjde på bra innan Little Green Fairy entrade scenen! En trevlig kväll som avslutades på Mortens krog i Uddevalla där C60 Festivalen var i full gång! Vi hann med några öl och banden Marulk samt Den Stora Vilan. På långfredagen lirade Mathematic Violence och Little Green Fairy på C60 Festivalen, Tribe fick nöja sig med att dansa till bland annat Trummor & Orgel med sin gästartist Ebbot. Sjukt bra spelning, och fantastisk efterfest som varade till gryningen. En efterfest fylld med livemusik där Ebbot lirade gitarr med Little Green Fairy bla. På lördagen reste vi till Restaurang Trädgården i Strömstad där alla fyra banden uppträdde. Vi hann även med en avstickare som turister för att se hällristningar samt Svinesundsbron och in på norskt territorium!
Ännu en lång natt med musik och Pastis från Marseille. Finalen för vår gemensamma turné ägde rum på Elinorspelens Kick Off på Skälebacken. Det var första gången Tribe spelade där, vilket fantastiskt ställe. Även våra franska gäster var lyriska! En alldeles underbar i helg i äggens tecken! Skål!

Tack till Little Green Fairy, Elinor, Mathematic Violence, TribeLars. Ungdomens Hus i Tanum, Restaurang Trädgården i Strömstad, Mortens Krog i Uddevalla, Elinorspelen, Jenny Qvick, Kulturföreningen Uddevallakassetten samt Studiefrämjandet.Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, NYHETER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: