22 maj – 12 Bailey and the Tribe @ Uddevallakassetten


22 maj – 12 Bailey and the Tribe @ Uddevallakassetten
Kvällens basist i Lars Wallin & The TribeLars var ingen mindre än legenden Chris Bailey (The Saints). Få har inspirerat TribeLars som Bailey, det kändes förstås därför stort med en sådan vän och tja ”idol” på bas nu när vi är mellan två basar, två basar som förövrigt är en, eller, äsch vi tar inte det nu. Att Chris är en duktig basist hade vi hört ryktas om, han lirade ju nyligen bas på Frankriketurnén med H.Burns. Anledningen att Bailey denna kväll gästade Uddevallakassettens kontor berodde på att han var i närheten civilt, och vem kan mostå en god middag, vin, vänner och musik. TribeLars inledde med tre låtar där Bailey spelade bas, kanske blir det en fortsättning, vem vet!? Därefter slog sig Chris ner med gitarren och bjöd på den ena klassikern efter den andra. Helt fantastiskt! Goda nyheter är att en ny platta är på gång.Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, MUSIC, FRIENDS, STORIES..., NYHETER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: