13-14/7 -07 Didji’n Oz Italia


13-14/7 2007 Lars Wallin live Didji’n OZ Forlimpopoli Italia
Nästintill overkligt att på min blott andra solospelning dela scen med alla de stora namnen inom didjeridu-scenen. För en oinvigd skulle det kanske kunna jämföras med att om ett lokalt litet källarrockband helt plötsligt får spela med Rolling Stones, Beatles, The Doors och Elvis Presley. Jag hade inte ens givit ut någon skiva, ahde knappt några låtar och skulle nu spela med legenderna Aland Dargin, Stephen Kent, Mark Atkins, Jeremy Cloake, Jeremy Donovan och så Lars Wallin! Helt otroligt, vilken ära. Inte blev det sämre av att spelningen skulle ske i Italien och vi fick bo på en ekologisk vingård. Resan gick via Landvetter till Bologna, här hämtade festivalarrangören Fiorino Fiorini upp mig. Vi reste hem till honom på den italienska landsbygden utanför Forlimpopoli. Jag bjöds på hemlagad pasta och lokalt rött vin. Kommande dag hann vi med fika i stan innan vi reste till gården där vi träffade de övriga artisterna och där jag fick checka in på mitt rum. Fantastiskt kul att få umgås med mina ”idoler”. Vi badade i poolen, käkade pizza, promenerade i omgivningarna, helt underbart. Alla var jättetrevliga. Jag var hyfsat nervös, men det var bara att köra på.
Gick väl ok med tanke på att det var blott andra spelningen. Det bjöds i övrigt på fantastiska spelningar och workshops. Ett minne för livet.
Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, RESOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: