28-30/5 -08 Slovakia & Czech Republic Tour


Lars Wallin & The TribeLars: Slovakia & Czech Republic Tour
28 maj flög jag och Thorolf till Prag via Landvetter. Vi blev upphämtade av vår promotor Petr på Prags flygplats. Första natten tillbringades i Dubi, ca 8 mil norr om Prag. 29 reste vi till det vackra Prag, vi besökte en gammal arbetarstadsdel som jag tyvärr inte minns namnet på. Här spelade vi ett litet galleri som kvällen till ära hade utställning. Jirka en lokal singer & songwriter uppträdde också. Vi åkte tillbaks till Dubi för övernattning. 30 maj reste vi till Slovakien och den lilla staden Vrutky där vi uppträdde på en minifestival intill ett litet hotell.Kategorier:LARS WALLIN & THE TRIBELARS, RESOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: