20 år med Kulturföreningen Uddevallakassetten

År 2002 var jag med och startade en kulturförening där jag än idag är ordförande.

Det här är dokumentärfilmen och historien om Kulturföreningen Uddevallakassetten i Uddevalla. Möt artister, medlemmar och publik i exklusiva intervjuer, foton, liveklipp, minnen och möten. Från de legendariska kassettfesterna till UddevallaKassettFestivalen, I Mitt Vardagsrum, Klubb Eko, I Mitt Garage, C60-Festivalen, Berlin, turnéer i Tyskland/Tjeckien, Dalabergsdagen, Al Khaima, Istar, Vänner Utan Gränser, Asylboenden, World Culture Fest, Kassettgården, Kontoret mm.

En film i samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Studiefrämjandet och Negatif Film.

Tack till: Studiefrämjandet Fyrbodal, Negatif Film, Uddevalla Kommun, Västra Götalandsregionen, Svensk Live, VG Live, Kick, KulturUngdom, Mortens Krog, Bohusläns Museum, Westside Music Sweden, Planeta Festival, Koloni, Out on the rise, Trailerpark Production Tack till: Styrelsemedlemmar, volontärer, medlemmar, publik och artister.

Till minne av vänner/artister: Robert ”Dala/Strängen” Dahlqvist och David Scherman som båda besökte kassettfester, Kontoret och uppträdde på Uddevallakassetten. Thommy Larsson (Franska Trion), OA Gunnarsson, Barrie Masters (Eddie & The Hot Rods), Jordan McKenzie (Elfin Saddle). Vi minns och saknar er. Uddevalla 2021Kategorier:MUSIC, FRIENDS, STORIES..., NYHETER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: