We are the U-A Punx, berättelsen om Straw Dogs och punken i Uddevalla. Dokumentärfilm

Följ med Sonny Eskilsson, Lars Wallin, Icke Rönnqvist och Rolle Thörngren på en resa till barndomskvarteren, uppväxten i Uddevalla, Viva-huset, punkens ankomst 76-77, spelningar, vännerna i Tillfällit, Fattijons, Orfeus Söner, Anti Avans mfl, videos, foton och intervjuer. STRAW DOGS: Sonny Eskilsson: Bas, Larre Karlsson: Trummor, Icke Rönnqvist: Gitarr, Rolle Thörngren: Trummor/Gitarr, Lars Wallin. Sång, Mats Gustavsson: Gitarr, Lalle Bodin: Gitarr, Pär Lundqvist: Sång, Patrik Johansen: Gitarr, Pegge Haglund: Gitarr. The Glory Guys: Sonny Eskilsson: Bas, Larre Karlsson: Trummor/Gitarr, Icke Rönnqvist: Gitarr, Rolle Thörngren: Trummor/Gitarr, Lars Wallin. Sång, Anneli Larsson: Keyboard, Lalle Bodin: Gitarr. The Parrots: Sonny Eskilsson: Bas, Larre Karlsson: Trummor/Gitarr, Krister Dahlqvist: Gitarr, Rolle Thörngren: Trummor/Gitarr, Lars Wallin.: Sång, Magnus Johansson: Gitarr, Sune Lorén: Trummor En dokumentärfilm i samarbete med Studiefrämjandet, Negatif Film, Kulturföreningen Uddevallakassetten och Musikföreningen Adrian. 2021Kategorier:NYHETER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: